2013-09-19 21:05:05
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα του προέδρου και η έκκληση στην κοινωνία μετά τη δολοφονία!
Ο γνωστός Ηρακλειώτης και πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας εξέφρασε την αγανάκτησή του για την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου του Παύλου Φύσσα, από ένα φασίστα, ξεκινώντας με αυτό την παρουσίαση φανέλας της ομάδας του Προσφυγικού Προαστίου για τη σεζόν 2013-2014.

Ο κ. Καλέμπουμπας ήταν τόσο αγανακτισμένος που ξεκίνησε την παρουσίαση λέγοντας ότι κανονικά έπρεπε να αναβληθεί η παρουσίαση διότι θα έπρεπε να είναι όλοι στην πλατεία Ελευθερίας και να διαδηλώνουν κατά αυτών που δολοφόνησαν ένα νέο παιδί.

"Εμείς σαν ομάδα έχουμε ευαισθησίες και θέλουμε να εκφράσουμε από εδώ πέρα την θλίψη μας και την οδύνη μας γι΄αυτό που έγινε. Μου θυμίζει παλιές εποχές, μου θυμίζει παρακράτος, Γκοτζαμάνηδες και Εμμανουηλίδηδες και φασιστικές οργανώσεις. Δεν θα πάω παραπέρα, δεν είναι τη στιγμής, θέλω να πω όμως ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζει ένα ρόλο αντίθετο σε αυτές τις καταστάσεις, να προσπαθεί να κατευθύνει την νεολαία προς το σωστό», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το grandsport.gr.

Ενώ καταλήγοντας ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι γίνεται αυτό στο σύγχρονο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά με αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό που ακούμε προέδρους να συνιστά ο ένας στον άλλο να βάλουν φρουρό. Εμείς σαν ΠΟΑ, τη νεολαία και τα παιδιά που έρχονται στις ακαδημίες, θέλουμς να τα στρέψουμε προς μια σωστή κατεύθυνση.
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ