2013-09-20 02:44:11
Φωτογραφία για Λύγισε ο Ιππότης της Ασφάλτου λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα του
O "Ιππότης της Ασφάλτου" και τηλεοπτικός Μιτς Μπιουκάναν, αποχώρησε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, από το γερμανικό Big Brother των επωνύμων. Ο 61χρονος πλέον αμερικανός τηλεοπτικός αστέρας που συμμετέχει στο ριάλιτι εξέπληξε τους παραγωγούς, καθώς επέλεξε να αποχωρήσει από το σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού"

Ο λόγος; Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο υπερήλικας πατέρας του, καθώς νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες με σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες.

Η κατάσταση της υγείας του, "λύγισε" στον αμερικανό σταρ, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί από το εν λόγω παιχνίδι, ενώ συμμετέχουν και γνωστοί γερμανοί τραγουδιστές και σταρ από όλο το φάσμα του lifestyle.

Το επεισόδιο της αποχώρησης, μάλιστα, δεν έχει ακόμη προβληθεί στο κανάλι που μεταδίδει το ριάλιτυ, ωστόσο πρόκειται για τη δεύτερη... έκπληξη που επεφύλασσε ο Χάσελχοφ στους παραγωγούς, καθώς είχε επιχειρήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και την Παρασκευή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ