2013-09-20 05:09:05
Φωτογραφία για Αυτός δεν είναι σκύλος, ο… Ρωχάμης είναι! [Video]
Ακόμη και ο μετρ του είδους, ο θρυλικός Βαγγέλης Ρωχάμης που αφού δραπέτευσε και από την παρανομία, ζει ως νομοταγής και ήσυχος πολίτης, θα ζήλευε τα κατορθώματα ενός… σκύλου.

Ο ιδιοκτήτης του Bandit, ενός συμπαθούς (όπως κλισεδιάρικα γουστάρουμε να αποκαλούμε) τετράποδου προσπαθούσε να καταλάβει πώς κατάφερνε καθημερινά να το σκάει από το σπίτι.

Τελικά αποφάσισε να καταγράψει με μια κάμερα τη συμπεριφορά του σκύλου που έβγαλε στην επιφάνεια τα απίστευτα ταλέντα του στις αποδράσεις και την… αναρρίχηση!

Βέβαια, στο βίντεο καταγράφεται ξεκάθαρα και το απίστευτο άγχος εγκατάλειψης που κυριεύει το ζώο όταν φεύγει ο ιδιοκτήτης του, αν και ο όρος «κηδεμόνας» είναι από πολλούς προτιμότερος!

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει ανάρπαστο στο youtube με πολλά σχόλια πάντως να είναι αρνητικά για τον ιδιοκτήτη (κηδεμόνα) του Bandit, ο οποίος όμως περιγράφεται ως πολύ στοργικός από τους δικούς του ανθρώπους.

Πιθανότατα, μάλιστα, οι τελευταίοι να έχουν δίκιο. Αυτό που μένει όμως, είναι η διαπίστωση πως συχνά εμείς οι φιλόζωοι φροντίζουμε τα κατοικίδια και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής, αγνοώντας πως αρκετές φορές μπορεί και αυτό να μην είναι αρκετό…
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άλλη κλάση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άλλη κλάση
Δεν το… κουνάει ο Πάτο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν το… κουνάει ο Πάτο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ