2013-09-20 05:07:18
Φωτογραφία για Άλλη κλάση
Μπορεί Απόλλων Λεμεσού και Λέγκια να «πάλεψαν» μέχρι τέλους αλλά Τραμπζονσπόρ και Λάτσιο είχαν... μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Europa League.

Όλα ξεκίνησαν ρόδινα στο ΓΣΠ της Κύπρου αλλά δεν είχαν και το ανάλογο τέλος. Ο Απόλλων υποδεχόταν την Τραμπζονσπόρ, οι φίλοι της ομάδας είχαν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα και σχετικά νωρίς, στο 18’, οι Κύπριοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σανγκόι. Οι Τούρκοι μπορεί να αιφνιδιάστηκαν αλλά παίκτες με την ποιότητα του Μποσίνγκουα, Ζοκορά και Μαλουντά ήταν αρκετοί για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μάλιστα, ο Γάλλος ισοφάρισε στο 20’ και κόπασαν οι πανηγυρισμοί γρήγορα. Ο Απόλλων όμως πατούσε γερά στα πόδια του και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να απειλήσει αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα, η Τραμπζονσπόρ εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και ο Ερντογάν στο 86’ έκανε το 2-1, παγώνοντας το ΓΣΠ. Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλων είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του Μεριέμ κατέληξε στο δοκάρι των Τούρκων και στην συνέχεια ο Καρυπίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τεράστια ευκαιρία έχασε και ο Γκαρσία στις καθυστερήσεις με τους Τούρκους να φεύγουν τελικά από την Κύπρο με το τρίποντο.


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λάτσιο άφησε να περάσει έτσι ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφήνοντας την Λέγκια να αρχίσει να ελπίζει σε μία έκπληξη. Στο δεύτερο μέρος, όμως οι Ιταλοί δεν χαρίστηκαν. Οι «λατσιάρι» έβαλαν την μπάλα κάτω, έκαναν ωραίες εναλλαγές και σε μία τέτοια ο Ερνάνες χρίστηκε σκόρερ στο 53’. Αυτό το γκολ έφτανε στην Λάτσιο αφού οι Πολωνοί έδειχναν πως δεν μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο τερμα.

10ος όμιλος

Απόλλων Λεμεσού – Τραμπζονσπόρ 1-2

(18’ πεν. Σανγκόι-20’ Μαλουντά, 86’ Ερντογάν)

Λάτσιο - Λέγκια Βαρσοβίας 1-0

(53’ Ερνάνες)

Επόμενη αγωνιστική (03/10)

Λέγκια Βαρσοβίας-Απόλλων Λεμεσού (20:00)

Τραμπζονσπόρ-Λάτσιο (20:00)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ