2013-09-20 08:03:38
Φωτογραφία για Ισραήλ: Ο Ρουχανί προσπαθεί να εξαπατήσει τη διεθνή κοινότητα
REUTERS/RONEN ZVULUN

«Οι Ιρανοί χειραγωγούν τα μέσα ενημέρωσης, ώστε οι συσκευές φυγοκέντρισης να συνεχίσουν να δουλεύουν», τονίζει η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η προεδρία της ισραηλινής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχανί προσπάθησε να παραπλανήσει την διεθνή κοινότητα όσον αφορά στα πυρηνικά όπλα.

«Δεν πρέπει να εξαπατηθεί κανείς από τις απατηλές κουβέντες του ιρανού προέδρου Ρουχανί, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι η Ισλαμική Δημοκρατία δεν θα αναπτύξει ποτέ πυρηνικά όπλα», αναφέρει μια ανακοίνωση που εκδόθηκε απόψε από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Οι Ιρανοί χειραγωγούν τα μέσα ενημέρωσης, ώστε οι συσκευές φυγοκέντρισης να συνεχίσουν να δουλεύουν», τονίζει η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η προεδρία της ισραηλινής κυβέρνησης, αναφερόμενη στον εμπλουτισμό ουρανίου από πλευράς της Τεχεράνης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ισραήλ, η Ισλαμική Δημοκρατία επιδιώκει εμπλουτίζοντας ουράνιο να αποκτήσει ικανή ποσότητα του υλικού αυτού προκειμένου να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, κάτι το οποίο το Ιράν διαψεύδει.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ