2013-09-20 08:00:20
Φωτογραφία για Δεν έχω την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη, λέει η Τόνια Σωτηροπούλου
Για τη ζωή, αλλά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε χωρίς φόβο και πάθος σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Τόνια Σωτηροπούλου

«Με τον Δημήτρη μοιάζουμε αρκετά ως χαρακτήρες και θαυμάζω πράγματα πάνω του που έχω και εγώ», δήλωσε το κορίτσι του James Bond για τον σύντροφό της και συνέχισε: «Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν όλες οι γυναίκες είναι, αν δεν τους αρέσει κάτι στον σύντροφό τους, να προσπαθούν να τον αλλάξουν. Αυτό που αναγνωρίζω πια, στα 26 μου, είναι ότι πρέπει να αγαπάς τον άλλον για τα προτερήματά του, αλλά κυρίως για τις ανασφάλειες και τα ελαττώματά του».

Δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα σε εκείνους που την χαρακτήρισαν ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ελισάβετ Σπανού: «Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα όταν και οι δυο ήμασταν ελεύθεροι. Απλά, ο Δημήτρης δεν είναι από τους ανθρώπους που θα βγουν και θα πουν: “Τώρα χώρισα. Τώρα είμαι με αυτήν”. Από εκεί και πέρα το θεωρώ εντελώς ανούσιο να ασχοληθώ με τέτοιου είδους σχόλια».

Όσο για το βλέπει το θέμα της κατάθλιψης; Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε «δεν έχω την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ