2013-09-20 08:54:57
Φωτογραφία για «ΒΑΪΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ!»
Ο Ντανιέλ Ριολό, αναλυτής του "RMC Sport", σε άρθρο του για τον Βάις κάνει λόγο για έναν εκπληκτικό παίκτη που τον παρακολουθεί από το 2010 και τώρα έχουν βάλει στο μάτι και γαλλικές ομάδες.

Στο προσωπικό του blog ο Ριολό σημειώνει για τον παίκτη του Ολυμπιακού πως «Ναι. Βλάντιμιρ Βάις, αυτός είναι παίκτης! Μου άρεσε πολύ αυτός ο ποδοσφαιριστής από το 2010. Από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τότε είναι πάντα στο μυαλό μου όποτε τον βλέπω. Όποτε μπόρεσα να τον παρατηρήσω.

Τον είδα να αγωνίζεται με την Ρέιντζερς αλλά μετά όχι. Και ύστερα ήρθε το Ολυμπιακός-Παρί. Και εντόπισα ξανά το πόσο γρήγορα κινείται και την τεχνική του. Τα σουτ που κάνει και την ίδια ώρα το άγχος της Παρί στο ξεκίνημα του ματς ήταν εμφανές καθώς και το πρόβλημά της να κρατήσει την μπάλα.

Οι Έλληνες κυριάρχησαν στην αρχή του αγώνα με την Παρί να μην δείχνει και τόσο ικανή για μία τέτοια διοργάνωση. Στην πορεία το παιχνίδι άλλαξε. Όμως ο Βάις ήταν εξαιρετικός. Πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Σίλβα και του Μαρκίνιος για το 1-1.

Το 2010 είχα μιλήσει με ορισμένους σκάουτ γαλλικών ομάδων για τον Σλοβάκο διεθνή παίκτη που παίζει τώρα στον Ολυμπιακό. Κανείς τους δεν ήξερε. Τώρα τον γνωρίζουν όλοι. Και όχι μόνο τον γνωρίζουν αλλά υπάρχουν και γαλλικές ομάδες που ήδη τον κοιτάζουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ