2013-09-20 09:48:25
Φωτογραφία για Ντροπή στο δήμαρχο Χαλκίδας φωνάζουν οι γονείς παιδιών που φοιτούν στο 24ο δημοτικό Χαλκίδας
Οι γονείς είναι αναστατωμένοι. Βλέπουν το νέο έτοιμο σχολείο να περιμένει την υπογραφή του δημάρχου για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές και ο δήμαρχος μάλλον περιμένει την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου για να κάνει εντύπωση. Το παλιό σχολείο που φιλοξενεί ως και σήμερα τα παιδιά έχει τάξεις κλουβιά, κάποιες από αυτές χωρίς παράθυρα ενώ κάποιες άλλες είναι κοντέινερ!

Στο ίδιο χάλι και το νηπιαγωγείο όπου στο διάλειμμα για το παιχνίδι των παιδιών, μετακινούν τα τραπεζάκια για να έχουν χώρο να παίξουν!!

Όπως λένε οι γονείς το σχολείο ήταν αποθήκες τις εκκλησίας και δόθηκε δωρεά (εποχή Κολοκοτρώνη περίπου).

Ακόμα ένα τραγικό στοιχείο, επίσης παράλειψη του δημάρχου, είναι πως η καθαρίστρια του σχολείου παραμένει απλήρωτη με αποτέλεσμα ο διευθυντής του δημοτικού να καθαρίζει τουαλέτες και ο κάθε δάσκαλος την τάξη του, ενώ η καθαρίστρια πηγαίνει οικειοθελώς και προσφέρει όπως μπορεί.

Δήμαρχε ρεύμα και μια υπογραφή για να μπουν τα παιδάκια στο καινούργιο σχολείο - στολίδι που από πέρσι περιμένουν να παραδοθεί και εμείς, όπως και όλοι θα βροντοφωνάζουμε ότι παραδόθηκε επί των ημερών σου

Α! Και ρίξτε και λίγη άσφαλτο γιατί έρχεται χειμώνας και τα ολόλαμπρα μάρμαρα του καινούργιου σχολείου θα γίνουν χάλια όπως και τα παπούτσια των παιδιών από τη λασπουριά του χωματόδρομου και η ευρωπαϊκή επιχορήγηση δεν προβλέπει να αγοράζουμε καινούργια...

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ