2013-09-20 10:17:02
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Διαφορετική θα ήταν η πορεία του Ανδρέα Σάμαρη στον Ολυμπιακό, αν ο Μίτσελ δεν είχε πιστέψει στις ικανότητές του, όπως αποκαλύπτει σήμερα η "SportDay".

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες για τον Ανδρέα Σάμαρη με αφορμή τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Υπήρχε πάντως το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να είχε «κόψει» τον 24χρονο χαφ απ’ το ρόστερ του Ολυμπιακού Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας, ο Ισπανός τεχνικός πίστεψε στο ταλέντο και τις ικανότητες του πρώην μέσου του Πανιωνίου, ο οποίος του είχε… "γυαλίσει" απ’ το περσινό παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους».

Έτσι αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα και στην προετοιμασία έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο ερυθρόελυκο στρατόπεδο.

Τα πράγματα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έγιναν περίπλοκα για τον Σάμαρη, όταν στον Ισπανό τεχνικό προτάθηκε ένας χαφ από την Primera Division.

Ο 50χρονος τεχνικός είχε πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη του, αλλά το σκέφτηκε και φέρεται να είπε στη διοίκηση πως ο Έλληνας χαφ θα γίνει ακόμη καλύτερος από εκείνον που ενδεχομένως να αποκτούσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ