2013-09-20 12:00:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Βιβλία από 0,50 λεπτά - Για δεύτερη χρονιά το παζάρι βιβλίου
Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη έκθεση – Εκποίηση, Παζάρι Βιβλίου που θα ανοίξει τις πύλες της από αυτήν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων 17, στην Πάτρα και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Χθες βράδυ είχε ολοκληρωθεί το στήσιμο τόσο της μεγάλης λευκής τέντας όσο και εσωτερικά των πάγκων με τα βιβλία. Την διοργανωτική ευθύνη της έκθεσης που λαμβάνει για 2η χρονιά χώρα στην Πάτρα, έχει αναλάβει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι διοργανωτές του παζαριού βιβλίου, «πέρυσι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης VESO MARE την πρώτη Εκποίηση – παζάρι βιβλίου. Η πολύ θερμή υποδοχή και η ανάγκη του κοινού της Πάτρας για φθηνό βιβλίο εν μέσω της οικονομικής κρίσης, είναι η αιτία που η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο.


Στην εκποίηση αυτή πωλούνται βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη».

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Επίσης όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, της Κ. Αχαίας, της Κυλλήνης, του Πύργου, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου του Αιγίου, κ.α. να επισκεφθούν την εκποίηση και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους, βιβλία σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από τα μόλις 0.50 λεπτά (μισό δηλαδή ευρώ).

Για λίγες ημέρες λοιπόν θα προσφερθούν συνολικά 180.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Ένας θαυμαστός κόσμος που περιμένει να τον εξερευνήσουμε αλλά και να μας ενημερώσει για όλα τα μεγάλα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας, όπως ποιοι και πώς κατασκεύασαν την οικονομική κρίση.

Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για 2η χρονιά στην Πάτρα.

Η είσοδος στην έκθεση που θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, θα είναι ελεύθερη. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν πάρκινγκ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ