2013-09-20 16:18:13
Φωτογραφία για Τι είπε η πεθερά του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Φύσσα
«Δεν ήξερα πως είχε μπλέξει με τη Χρυσή Αυγή»! Αυτό είπε μεταξύ άλλων η πεθερά του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Η γυναίκα, στη συνέντευξη που έδωσε και προβλήθηκε χθες από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, μίλησε για τη σχέση του δράστη με τη Χρυσή Αυγή, ενώ είπε και τι της είπε η κόρη της, η σύζυγος του δράστη, λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή της, τονίζοντας μάλιστα πως:

«Δεν ήξερα που είχε μπλέξει με την Χρυσή Αυγή, δεν το ήξερα. Δεν μου το λέγανε. Ούτε τα παιδιά έλεγαν τίποτα. Πήγαινε στη δουλειά του, δεν ήξερα πού μπλεκότανε, δεν ήξερα τίποτα από αυτά.

- Με την κόρη σας έχετε μιλήσει;

Μίλησα χθες αλλά είχε τόσο σοκ που είχε το παιδί και έκλαιγε και δεν κατάλαβα. Μετά το κινητό έμεινε από μπαταρία και δεν έχω επικοινωνήσει.

- Τι σας είπε; Ποιές ήταν οι πρώτες της κουβέντες;

Δεν είπε, δεν μπορούσε να μιλήσει, απλώς για τα παιδιά της και άμα είναι καλά τα παιδιά της.


- Ο γαμπρός σας τι άνθρωπος είναι όπως τον ξέρετε εσείς;

Ήσυχος, οικογενειάρχης αγάπη μου, τόσα χρόνια τον έχω γαμπρό, με τα παιδιά του, τη γυναίκα του, δεν είχε μπλέξει πουθενά, ούτε μάλωνε, τίποτα. Έμπλεξε εκεί με την Χρυσή Αυγή, τι έγινε δεν ξέρω, ήσυχος ήταν. Με τα παιδιά του και την οικογένεια του αγαπημένοι μάνα μου.

-Ναι, είπατε ότι έμπλεξε με τη Χρυσή Αυγή. Τι εννοείται έμπλεξε;

Είχε πάει εκεί στη Χρυσή Αυγή είχε πάει αγάπη μου. Δεν ξέρω πόσες φορές πήγαινε. Ήταν στη Χρυσή Αυγή είχε πάει. Από κει έγινε το κακό. Τον πήρανε τηλέφωνο, τί του κάνανε τί του είπανε και έγινε αυτή η εμπλοκή. Αλλά δεν είναι φονιάς. Το παλικάρι που σκοτώθηκε, συγγνώμη από τους συγγενείς του αλλά θα ήταν η κακιά στιγμή, αγάπη μου. Παλέψανε, ήταν αυτοάμυνα και έβγαλε το μαχαίρι του, τι έγινε δεν ξέρω, δεν ήτανε φονιάς, δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν.

-Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του; Γενικώς δηλαδή οπλοφορούσε;

Όχι, όχι. Το τηλεφώνημα που του κάνανε, τι έγινε και το πήρε πάνω του, δεν οπλοφορούσε μάνα μου, όχι, όχι δεν κουβάλαγε.

-Μάθατε ποιος τον πήρε τηλέφωνο;

Όχι δεν έμαθα, αυτό θέλω να μάθω. Δεν έμαθα ποιος τον πήρε τηλέφωνο και έγινε το κακό. Αυτοί από την Χρυσή Αυγή αγάπη μου, αυτοί είναι η αιτία. Η αιτία του κακού είναι αυτοί που έμπλεξε εκεί. Κάποιος από εκεί μέσα τον πήρε τηλέφωνο. Εγώ αυτό λέω, εγώ εκεί επιμένω, σε αυτό το πράγμα. Από την Χρυσή Αυγή κάποιος, τον πήρανε, ποιος είναι αυτός, που τον πήρε, δεν ξέρω και έγινε ότι έγινε. Αυτοί αποσυρθήκανε και μπλέξανε τώρα το γαμπρό μου.

- Όταν λέτε αποσυρθήκανε, τι εννοείτε;

Ότι δεν ενδιαφέρονται και ότι δεν ήταν λέει της Χρυσής Αυγής και το έκανε αυτός. Δεν είχε πρόβλημα με το παλικάρι, ούτε το ήξερε το παλικάρι, που λένε ένα κάρο λόγια που ακούω από την τηλεόραση. Δεν το ήξερε.

-Δεν γνωρίζονταν με το θύμα λέτε;

Όχι και ούτε προηγούμενα, ούτε τίποτα. Αυτό το ρημάδι το τηλέφωνο που τον ειδοποιήσανε. Τι πήγε να κάνει; να μαλώσουνε πήγανε και έμπλεξε εκεί πέρα;

-Πόσο καιρό τώρα ήταν στη Χρυσή Αυγή, έτσι μέλος , ξέρετε;

Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς, μου το είχαν κρυφό δεν μου το λέγανε. Ούτε η κόρη μου μού ανέφερε ποτέ τέτοια πράγματα, γιατί δεν μέναμε κοντά.

-Εργάζονταν ο γαμπρός σας τώρα τελευταία; ή απλώς συμμετείχε μόνο στο κόμμα;

Πήγαινε στα ψάρια, πήγαινε στα πετρέλαια. Ήταν από δω και από κει. Εργαζότανε, πήγαινε.

-Η κόρη σας εργάζεται πουθενά;

Όχι, δεν εργαζόταν το παιδί μου.

-Ξέρετε αν το κόμμα τους βοηθούσε δίνοντάς τους κάποια ενασχόληση ενδεχομένως;

Το κόμμα δεν βοηθούσε, το κόμμα. Αυτοί βοηθάγανε, όχι το κόμμα. Αυτοί βοηθάγανε, πηγαίνανε ρούχα, τρόφιμα και βοηθάγανε και παίρνανε οι άνθρωποι, οι γέροι. Όχι το κόμμα δεν είχε λεφτά να τους βοηθήσει. Έστελνα και εγώ ρούχα, τα μαζεύανε και πήγαινε και βόηθαγε και η κόρη μου. Συγγνώμη για αυτό που έγινε, το παιδί που χάθηκε, τι να πω. Ήταν άτυχη στιγμή, τι να πω; Συγγνώμη. Ένα παλικάρι ήταν και αυτό, τι να πω; Δεν το ήθελε πάντως ο γαμπρός μου. Από εκεί μάνα μου, από την Χρυσή Αυγή, αφού από εκεί πήγανε για τον καυγά. Από εκεί τον πήρανε τηλέφωνο για να πάει για τον καυγά».

Αυτά λοιπόν είπε η πεθερά του κατηγορούμενου για την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στη συνέντευξη που έδωσε και προβλήθηκε χθες από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ