2013-09-20 17:48:19
Φωτογραφία για Άλλα 3 χρόνια στη Ρόμα ο Τότι!
Ο Φραντσέσκο Τότι υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την αγαπημένη του Ρόμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα φοράει τη φανέλα των "Ρωμαίων" για 23 συναπτά έτη.

Ο αρχηγός των "τζαλορόσι" θα συνεχίσει να είναι παίκτης της ομάδας την οποία υπηρετεί από το 1989, όταν βρισκόταν στις ακαδημίες της, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη.

Ο ίδιος ο Τότι είχε δηλώσει το καλοκαίρι, κατά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης, ότι η φετινή θα ήταν η τελευταία του χρονιά.

Μετά από μακρές συζητήσεις, ωστόσο, συμφώνησε προβεί σε διετή επέκταση του συμβολαίου του:"Έχω υποχρεώσεις με την ομάδα για άλλα δύο χρόνια και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μερικά σπουδαία πράγματα μαζί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για το νέο συμβόλαιο. Όλοι ήθελαν να συμβεί αυτό. Κι εγώ και η ομάδα.", τόνισε χαρακτηριστικά ο 36χρονος άσος.

Εκτός της Ρόμα αναφέρθηκε και στην εθνική Ιταλίας και σε πιθανή επιστροφή του στη "Σκουάντρα Ατζούρα".

"Να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Η φανέλα μου είναι αυτή της Ρόμα, αλλά προφανώς είμαι ανοικτός σε αυτήν την πιθανότητα", δήλωσε ο Τότι που η τελευταία του συμμετοχή με την Ιταλία ήταν το 2006, στον αλήστου μνήμης τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός των "λύκων" μετρά 659 συμμετοχές με τη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Ιταλίας (2001) και 2 Κύπελλα Ιταλίας (2007, 2008).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ