2013-09-20 17:49:52
Φωτογραφία για Σενάρια για Αλόνσο από τη McLaren!
Μια δήλωση του Μάρτιν Γουίτμαρς σχετικά με τον Φερνάντο Αλόνσο πυροδότησε νέα σχόλια σχετικά με το μέλλον του Ισπανού οδηγού στη Φόρμουλα 1.

Θα περίμενε κανείς πως μετά το άδειασμα του Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (19/9) στη Σιγκαπούρη, όταν είπε πως έχει διεκδικήσει στο παρελθόν το πρωτάθλημα δίχως υποστήριξη από την ομάδα (σ.σ. αναφερόμενος στο περιπετειώδες 2007), οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν θα ήταν θερμές.

Να όμως που ένα 24ωρο αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς σχετικά με μια πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών με τον Τύπο να αναφέρεται στην επόμενη χρονιά.

"Ναι, θα προσλάμβανα τον Αλόνσο αν μπορούσα. Νομίζω πως οι περισσότερες ομάδες στο pitlane θα συνεργάζονταν με χαρά με τον Φερνάντο Αλόνσο. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός. Περιμένω την επόμενη χρονιά το δίδυμο των οδηγών μας να παραμείνει το ίδιο, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε καθετί. Νομίζω πως ο Φερνάντο ελέγχει το μέλλον του, αλλά θα δούμε", σχολίασε ο Γουίτμαρς.


Η McLaren έχει επιβεβαιώσει, αλλά δεν έχει επισημοποιήσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρες το 2014.

Κι αν φαίνεται αδύνατο να αποκτηθεί ο Αλόνσο το 2014 από τη McLaren, υπάρχουν πιθανότητες για το 2015 με την έλευση της Honda. Τουλάχιστον αυτό έγραφε ο ισπανικός Τύπος τις προηγούμενες μέρες.

Πάντως η λεγόμενη "silly season" καλά κρατεί στη Φόρμουλα 1 και ας διανύουμε τις τελευταίες 10 εβδομάδες του πρωταθλήματος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άλλα 3 χρόνια στη Ρόμα ο Τότι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άλλα 3 χρόνια στη Ρόμα ο Τότι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ