2013-09-20 19:00:06
Φωτογραφία για Διαχωρίζει τη θέση της από την νθεωρία των δύο άκρων η Ντόρα Μπακογιάννη...!!!
Αποστάσεις από τη θεωρία των δύο άκρων που διατυπώσε ο βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης κρατά και η συνάδελφός του Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha απηύθυνε έκκληση για αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου, προστασία του κοινοβουλευτισμού και απομόνωση της Χρυσής Αυγής.

«Υπάρχουν σύμβουλοι που μπορεί να έχουν απόψεις αλλά δεν είναι δική μου άποψη. Από το Μάιο έχω πει πως η πολιτική των άκρων δεν είναι η σωστή κατεύθυνση. Είναι μακριά από την πραγματικότητα ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρο. Δεν πρέπει να λειτουργούμε με διχαστικές λογικές» τόνισε χαρακτηριστιά η κυρία Μπακογιάννη, τονίζοντας πως η ηγεσία δεν μπορεί να είναι ανιστόρητη.

Ωστόσο, η κυρία Μπακογιάννη πρόσθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να «βγαίνει με το σύνθημα "εμείς και οι άλλοι", είναι διχαστικό».

«Εδώ και πολλά χρόνια δίνω τη μάχη μου για μηδενική ανοχή στη βία. Πάρα πολλές φορές σε αυτόν τον αγώνα είμαστε πολύ λίγοι. Είναι η ώρα της αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου, της εθνικής θωράκισης και της ουσιαστικής απομόνωσης του φαινομένου της Χρυσής Αυγής. Το «όχι» είναι πολύ πιο εύκολο από το «ναι». Σήμερα είναι η ώρα του «ναι» . Εχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που μας ενώνει. Είναι η προστασία των πολιτών μας»,πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ