2013-09-20 19:40:03
Φωτογραφία για Χαμός με την εγκυμοσύνη της Άνιστον!
Αυτό το σίριαλ τελειωμό δεν έχει και δεν θα έχει μέχρι όντως να γεννήσει η ελληνικής καταγωγής σουπερ σταρ. Μέχρι τότε, καταγράφεται ακόμη ένα επεισόδιο Η εγκυμοσύνη της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των παγκοσμίων ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά από τη στιγμή που η 44χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί.

Αυτή τη φορά το θέμα παίρνει κάποιες άλλες διαστάσεις καθώς ενώ ο εκπρόσωπος της Τζεν διαψεύδει τις τελευταίες φήμες που τη θέλουν έγκυο και μάλιστα με δίδυμα, το περιοδικό "Us Weekly", κυκλοφορεί με εξώφυλλο όπου διαψεύδει (!) εκείνον κατηγορηματικά.

"Το μεγάλο μυστικό της Τζεν, Έγκυος!" γράφει στο εξώφυλλό του το περιοδικό, το οποίο παρόλο που δημοσιεύει τη διάψευση του εκπροσώπου, συνεχίζει να υποστηρίζει τις δικές του πηγές, σύμφωνα με τις οποίες, τόσο η Άνιστον όσο και ο Θερού είναι τρισευτυχισμένοι και ανυπομονούν να γίνουν γονείς.


Οι πηγές του περιοδικού υπογραμμίζουν την προσπάθεια της Τζεν να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, εστιάζοντας σε αυτή της πρεμιέρας της ταινίας "We're the Millers" την 1η Αυγούστου όπου το φόρεμα της ήταν λίγο τσίτα, (δεξιά στην κάτω φωτό) αλλά και στην πιο πρόσφατη για την πρεμιέρα της ταινίας "Life Of Crime", όπου επέλεξε φόρεμα με ελαφρύ ντραπάρισμα στην κοιλιά.

Μα καλά, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τις διακοπές της Τζεν στο Μεξικό, τον Αύγουστο, δεν φαινόταν καθόλου κοιλιά, αντιδρά ο αντίλογος. Αλλά και γι' αυτό έχει εξήγηση το "Us Weekly": "Ήταν πολύ νωρίς, ρουφούσε την κοιλιά και είχε την πετσέτα συνέχεια στη μέσα".

Είναι μια θεωρία και αυτή. Η αλήθεια πάντως, αν είναι έτσι, δεν θα μπορέσει να κρυφτεί άλλο, από εδώ και πέρα.

Πάντως, η Τζεν βρέθηκε στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και για δύο ακόμη λόγους. Αρχικά για ένα θεματάκι που προέκυψε ανάμεσα σε εκείνη, τον Τζάστιν και τα… αφροδίσια και έπειτα για τον άγνωστο αδελφό της, που τυγχάνει και αναρχοφρικιό, ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος ότι "του τα έχουν πρήξει με την Τζένιφερ όλα αυτά τα χρόνια".
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο φασισμός είναι εδώ ...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο φασισμός είναι εδώ ...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ