2013-09-20 21:25:23
Φωτογραφία για H ΜcLaren θέλει πίσω τον Alonso, αλλά αυτός δηλώνει πιστός στη Ferrari!
Ο Ισπανός είναι ο λόγος που ακόμα η McLaren δεν έχει ανακοινώσει τους πιλότους της για του χρόνου. 

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παραμονή του Jenson Button, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Sergio Perez του οποίου η θέση δεν είναι εξασφαλισμένη.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πιλότος από το Μεξικό έχει ενημερωθεί σχετικά από την ομάδα.

«Είναι ο κορυφαίος πιλότος του grid. Φυσικά και μας ενδιαφέρει», είπε χαρακτηριστικά ο Martin Whitmarsh, διευκρινίζοντας αργότερα πως δεν έχει γίνει κάποια επαφή με τον Ισπανό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι και το 2016.

Στη Σιγκαπούρη, ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που είχε αγωνιστεί για ένα χρόνο με τα χρώματα της McLaren, το 2007, σε μια επεισοδιακή σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα, κλήθηκε να σχολιάσει το νέο αυτό σενάριο.

«Είναι ωραίο να ακούς σχόλια από όλους τους επικεφαλής ομάδων, κάθε χρόνο να λένε ότι σέβονται τη δουλειά μου και την προσωπικότητά μου και ειδικά από τη McLaren», δήλωσε ο 32χρονος πιλότος και πρόσθεσε: «Υπήρχαν τόσες φήμες ότι το 2007 είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά εγώ πάντα έλεγα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με κανέναν
. Ήταν απλά η φιλοσοφία της ομάδας και ειδικά ενός άνθρωπού που δεν βρίσκεται εκεί πλέον (σ.σ. προφανώς του Ron Dennis). Είναι καλό να υπάρχουν τέτοια σχόλια, αλλά δεν υπάρχει καμία πρόθεση. Έχω ακόμα τρία χρόνια με τη Ferrari και ελπίζω ακόμα περισσότερα αν μπορέσουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο κάτι που ελπίζω. Eπαναλαμβάνω, λατρεύω τη Ferrari και θα μείνω στη Ferrari μέχρι το τέλος».

Ερωτηθείς για το αν στηρίζει την απόφαση της Scuderia να εντάξει στο δυναμικό της τον Kimi Raikkonen για τα επόμενα 2 χρόνια, απάντησε: «Φυσικά. Πίεσα πολύ γι' αυτήν την απόφαση και τελικά πήραν τον Kimi. Mε τον Felipe είχαμε τέσσερα φανταστικά χρόνια και όταν η ομάδα αποφάσισε να τον αλλάξει, στην αγορά υπήρχε ο Kimi, που κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη επιλογή».

Το βέβαιο είναι ότι το θέμα θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Μπορεί να μην προχωρήσει για το 2014, αλλά η McLaren θα επιστρέψει, καθώς το 2015 ξεκινά η συνεργασία της με την Honda και τότε θα κάνει τα πάντα για να εντάξει στο δυναμικό της έναν κορυφαίο πιλότο By: Bασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ