2013-09-21 00:43:05
Φωτογραφία για Ομιλία Άννας Καραμανλή στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου για την Εμπορία Ανθρώπων στην Ολομέλεια της Βουλής
Στην Ολομέλεια της Βουλής έλαβε χώρα η συζήτηση για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και Προστασία των Θυμάτων αυτής, στην οποία συμμετείχε η κυρία Καραμανλή.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση της, η Άννα Καραμανλή καταδίκασε τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τόνισε την ανάγκη προστασίας της δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στην σοβαρότητα του αδικήματος της Εμπορίας Ανθρώπων ως μία από τις κυριότερες προκλήσεις που βιώνουν οι σύγχρονες κοινωνίες και χρήζει αντιμετώπισης σε υπερεθνικό επίπεδο. Η Άννα Καραμανλή σημείωσε πως το ζήτημα πραγματικά βαρύνουσας σημασίας είναι η πρόληψη του αδικήματος που καταπατά θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Κλείνοντας την τοποθέτηση της, η Άννα Καραμανλή υπογράμμισε πως παρόλο που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου δεν πρέπει να πάψει να αποτελεί αδήριτη προτεραιότητα και πρόσθεσε πως η πραγματική πρόκληση για την πολιτεία δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός ισχυρού νομικού πλαισίου, αλλά η ουσιαστική πρακτική εφαρμογή του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ