2013-09-21 00:35:33
Φωτογραφία για Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 25/9 έξω από το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής
Από το Γραφείο Τύπου

Η Απόφαση του Εκτάκτου Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 18/9/2013 ,ήταν Ξεκάθαρη... και Ομόφωνη : Την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 11.π.μ ,όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και οι Πολίτες της Αγίας Παρασκευής, έξω από το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να δηλώσουμε ότι είμαστε εκεί και απαιτούμε να μην φύγει το ΙΚΑ(ΕΟΠΠΥΥ) από την Πόλη μας Στην παραπάνω Κινητοποίηση συμφώνησε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς Η Παρούσα Επιστολή είναι Προς Αποκατάσταση της Αλήθειας και απευθύνεται προς Κάθε πάσα κατεύθυνση, που δεν εκπροσωπεί ούτε τον Δήμαρχο, άλλα ούτε και τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου Αγίας Παρασκευής.

Κάποιοι Κομματικοί μηχανισμοί , προσπαθούν να σαμποτάρουν την συγκέντρωση, άλλα η Λαοθάλασσα των Πολιτών της Αγίας Παρασκευής θα καταπνίξει κάθε σχέδιο τους….

Είμαστε αποφασισμένοι να μην δεχτούμε να χαθεί άλλη Υπηρεσία από την Πόλη μας …

Την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 11.π.μ έξω από το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων) διαδηλώνουμε ενάντια στην διάλυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας από την Κυβέρνηση Σαμαρά και Απαιτούμε να παραμείνει το ΙΚΑ(ΕΟΠΠΥΥ) στην Πόλη μας ..

Αγία Παρασκευή 20/9/2013

Φώτης Αλεξόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Ομίλου Προβληματισμού

«Νέοι Ανεξάρτητοι Ορίζοντες» για την Αγία Παρασκευή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ