2013-09-21 01:15:06
Φωτογραφία για Nokia: Ακόμα υπάρχει το project της εταιρείας για το Android!
Μετά την εξαγορά της Nokia από την Microsoft ο CEO της εταιρείας Stephen Elop είχε δηλώσει ότι η εταιρεία παλιότερα πειραματιζόταν και με το Android αλλά τελικά κατέληξε στα Windows Phone.

Πρόσφατα όμως ήρθε μια πληροφορία στο φως της δημοσιότητας που λέει ότι το smartphone της Nokia με Android υπάρχει ακόμα με το κωδικό όνομα Mountain View και προοριζόταν σαν ένα φθηνό κινητό για την αγορά της Κίνας.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον λογαριασμό ενός χρήστη του Weibo με όνομα CTechnology, το Weibo είναι ένα πολύ δημοφιλές site microblogging στην Κίνα ενώ ο χρήστης CTechnology θεωρείτε αξιόπιστος.

Ο CTechnology λέει ότι η Nokia έχει βγάλει στην Κίνα 10 χιλιάδες κινητά με Android που έχουν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 200 8225Q και την παραγωγή τους έχει αναλάβει η Foxconn.

Το Mountain View είναι ακόμα ενεργό παρά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Nokia από την Microsoft, βέβαια στα τέλη Νοέμβρη όταν θα γίνει και επίσημα η μεταβίβαση των μετοχών τότε το project θα τερματιστεί.

Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρχει κάποια διαρροή και να δούμε το μοντέλο που ετοίμαζε η Nokia και αν τελικά έκανε τη σωστή επιλογή να διαλέξει τα Windows Phone αντί του Android.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ