2013-09-21 09:11:29
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για μια καλή συνεργασία
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τo τμήμα after sales του Κωτσοβολου και συγκεκριμένα την κυρία Γιαννοπούλου για την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση της σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα στην αγορά ενός tablet.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 19-9 η εταιρεία του Κωτσοβολου μου αντικατέστησε ένα tablet Lenovo στο οποίο είχε σπάσει η οθόνη του από δικό μου λάθος φυσικά και στο οποίο είχα κάνει και ασφάλεια total support prεmium η όποια καλύπτει σπάσιμο οθόνης και ζημιά του tablet από υγρά.

Το καινούργιο tablet που μου έδωσαν δεν μπορούσε να κάνει αναβάθμιση λογισμικού.

Επικοινώνησα με το τμήμα lenovo support στο οποίο μου είπαν ότι παρ ’όλο ότι το tablet ήταν μόνο 5 ώρες στα χέρια μου και ολοκαίνουργιο θα έπρεπε να πάει στο service τους και να παραμείνει εκεί για δυο έως τρεις ήμερες για έλεγχο.

Αντέδρασα λέγοντας τους ότι ένα προϊόν το οποίο είναι μόνο πέντε ώρες αγορασμένο και ολοκαίνουργιο δεν μπορεί να πάει στο service και ζήτησα αλλαγή που φυσικά μου αρνήθηκαν.

Τότε καλώντας το after sales του Κωτσοβολου και ύστερα από συνεννόηση με την κυρία Γιαννοπούλου με λογική αναμονή 10 λεπτών έγινε αντικατάσταση του tablet με καινούργιο .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ