2013-09-21 11:56:36
Φωτογραφία για «Έκανε μπάλα το κεφάλι Πακιστανού»
Οι αποκαλύψεις από το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα Έθνος συνεχίζονται και σήμερα με ακόμα πιο γλαφυρές περιγραφές για τα «γυμνάσια» της Χρυσής Αυγής εντός κι εκτός οργάνωσης.

«Ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν ‘Μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό’ διηγείται το πρώην μέλος , περιγράφοντας σκηνές από Κου-Κλουξ-Κλαν.

Όπως μάλιστα λέει χαρακτηριστικά «εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση». Οι περιγραφές του ξεπερνούν κάθε φαντασία. «Δεξί χέρι του Πατέλη, μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι!» δηλώνει.

Τα ρόπαλα, τα κλομπ και τα υπόλοιπα… «σύνεργα» της εγκληματικής τους δράσης, τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής, σύμφωνα με τη μαρτυρία. Όμως, ως δια μαγείας, κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής.


Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός που καταγγέλλει το πρώην μέλος για την ομάδα «Κένταυρος». Πρόκειται για τους ανήλικους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους και με την… κατάλληλη πλύση εγκεφάλου και την «εκπαίδευση» που γοητεύει τους νέους.

Για τον 45χρονο δράστη λέει: «Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι» και συμπληρώνει ότι η μόνη εξήγηση είναι ότι πήρε εντολή για να σκοτώσει.

Κι όταν κάποιος αρρωσταίνει; Η απάντηση του πρώην μέλους σοκάρει: «Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένο στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν…» λέει χαρακτηριστικά.

Ερώτηση: Με την αστυνομία τι γίνεται;

Απάντηση: Όταν αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον Πατέλη δεν είχαμε καταλάβει γιατί, κι αυτός είχε υποστηρίξει πως τον έμπλεξαν σε μια υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας που ήταν έγκυος. Τότε είχε μεσολαβήσει και τον είχε ‘καθαρίσει’ ο κολλητός του αστυνομικός (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) που είναι στο Α.Τ.Νίκαιας. Πιστεύω κατά 100% ότι αστυνομικοί δίνουν και πληροφορίες.

Πηγή: Έθνος
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ