2013-09-21 14:36:05
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: «Επτά άτομα έπιασαν τον Παύλο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές»
Σοκάρει η συγκλονιστική κατάθεση-ντοκουμέντο, στενού φίλου του Παύλου Φύσσα, για τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του, από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά.

Ο φίλος του 34χρονου ράπερ, περιγράφει καρέ καρέ, τις τελευταίες στιγμές του κολλητού του, λίγο πριν πέσει νεκρός από το μαχαίρωμα στην καρδιά:

«Βγαίνοντας από την πόρτα της καφετέριας, αντιλήφθηκα περίπου 15 άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και δεν είχαν καλυμμένο το πρόσωπο τους, να είναι συγκεντρωμένα μπροστά από το σημείο που είχαμε παρκάρει τα οχήματα μας, στην οδό Μελά. Επειδή φοβηθήκαμε, δεν κατευθυνθήκαμε προς τα οχήματα μας, αλλά μεταβήκαμε πεζή στην Παναγή Τσαλδάρη, προκειμένου ν΄αγοράσουμε μπίρες από κάποιο περίπτερο για να τις πιούμε μέχρι να φύγουν εκείνοι από το σημείο».

Και συνεχίζει λέγοντας, πως «εκείνη τη στιγμή είδα άλλα 15 άτομα να εμφανίζονται στην Τσαλδάρη από τα πέριξ στενά, φορώντας μαύρα ρούχα και κρατώντας ορισμένοι, κράνη στα χέρια τους
. Μόλις μας αντιλήφθηκαν, άρχισαν να μας φωνάζουν “κότες! Ελάτε προς τα εδώ!” και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας. Τρέξαμε προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και μας κυνήγησαν. Επτά με οκτώ άτομα, κατάφεραν να πιάσουν τον Παύλο επί της Τσαλδάρη, στον αριθμό 58-60 και άρχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές, ρίχνοντας τον στο έδαφος. Η επίθεση διήρκεσε λίγα δεύτερα, και ο Φύσσας αφού σηκώθηκε, τους ζήτησε το λόγο. Εκείνη τη στιγμή, αντιλήφθηκα ένα αυτοκίνητο ασημί μάρκας Nissan, να έρχεται προς τα εμάς, από την αντίθεση λωρίδα κυκλοφορίας. Από το αυτοκίνητο κατέβηκε ένας άνδρας (Ρουπακιάς), κατευθύνθηκε προς τον Παύλο και του επέφερε το χτύπημα στο στήθος. Ο φίλος μου έπεσε αιμόφυρτος και μου τον υπέδειξε, λέγοντας “αυτός το έκανε”. Αφού χτύπησε το φίλο μου, επέστρεψε στο όχημα, επιβιβάστηκε σε αυτό, αλλά δεν πρόλαβε ν΄αποχωρήσει, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν».
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ