2013-09-21 15:08:39
Φωτογραφία για «Έκλεισα δύο σπίτια»
Στον Κορυδαλλό ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς

Για «χαλαρή» και όχι έμμισθη σχέση με τη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα και οδηγείται στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρουπακιάς είπε ότι υπήρξε οργανωμένο μέλος άλλου πολιτικού κόμματος. Αναφορικά με το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια της περιοχής και στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Τη στιγμή εκείνη, όπως ισχυρίστηκε, του επιτέθηκαν δύο ομάδες από άγνωστα άτομα και ασυναίσθητα χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι την ώρα του τραγικού γεγονότος ήταν μόνος του και δεν υπήρχαν άλλοι γνωστοί του.

Δήλωσε ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και ότι από την πρώτη μέρα έκλαιγε αφού «έκλεισε δύο σπίτια». Ο Ρουπακιάς τόνισε επίσης ότι το τηλεφώνημα που δέχτηκε δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία του 34χρονου. Υποστήριξε ότι μια φορά βοήθησε σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, δεν είχε σχέση με το κόμμα, και εργαζόταν σε εταιρεία βυτιοφόρων.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ