2013-09-27 13:33:08
Φωτογραφία για Νέα διακοπή στη δίκη των ''στημένων'',λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα!
Διεκόπη η δίκη για το σκάνδαλο των "στημένων αγώνων" καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα. Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Ψωμιάδη

Η δίκη των φερόμενων ως στημένων αγώνων ξεκίνησε τελικά το πρωί της Παρασκευής, όμως διεκόπη ξανά, αυτή τη φορά λόγω ενός τηλεφωνήματος για βόμβα!

Το κτήριο όπως είναι λογικό εκκενώθηκε και πιθανότητα η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 9 το πρωί. Πρόθεση της σύνθεσης του δικαστηρίου είναι η όλη ιστορία να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Στο διάστημα που έγινε δίκη πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, στέλεχος του ΟΠΑΠ, ο οποίος αναφέρθηκε στα παιχνίδια που η UEFA χαρακτήρισε ύποπτα ή χειραγωγημένα.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Αλέξανδρος Κούγιας θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη λόγω υποχρεώσεων που έχει. Θυμίζουμε πως είναι από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης.

Από εκεί και πέρα ο κ. Ηλιόπουλος ρωτήθηκε γα τα παιχνίδια Α. Αστέρας - Καβάλα και Καβάλα - Α. Αστέρας - Καβάλα, τονίζοντας πως δεν ήταν λογικός ο στοιχηματισμός, ενώ πως εκείνα απέναντι σε Ηλυσιακό και Καρδίτσα ήταν αδιάφορα και θεωρήθηκαν από τον ΟΠΑΠ μη ανταγωνιστικά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ