2013-09-30 13:00:14
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΦ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ (ΞΑΝΑ) ΑΔΕΙΟ...
Το μπαλάκι έκατσε και η «τύχη» χαμογέλασε στο Βάζελο. 

Πρώτο παιχνίδι με  τον ΘΡΥΛΟ στο  άδειο ΣΕΦ.

Δεν είναι δυνατόν σκέφτεσαι, να είναι τόσο κωλόφαρδος.

Και αμέσως μετά η δεύτερη σκέψη, «αν είχαμε κόσμο θα τα λέγαμε».

Δεν είναι όμως έτσι για ένα απλό και μόνο λόγο. Το βαζελικό σύστημα του Μπάσκετ πάντα θα ψάχνει τρόπο να τιμωρήσει τον ΘΡΥΛΟ. Όσο υπάρχει στην αρχηγία του Ελληνικού Μπάσκετ ο «Βαζελακόπουλος» πάντα θα αναζητείτε αιτία για να τιμωρείται ο ΘΡΥΛΟΣ.( Μάλιστα κάποιες φήμες λένε ότι οι... κοντοί έχουν ανακαλύψει το χάπι της αθανασίας και του δίνουν ένα κάθε πρωί για να μην τον χάσουν από τα... πόστα).

Αν καθίσει κανείς και σκεφτεί τι έχει γίνει στο ΟΑΚΑ και τι έχει γίνει στο ΣΕΦ και ποιος έχει τις περισσότερες τιμωρίες θα ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Τον ΘΡΥΛΟ τον πυροβολούν  διαρκώς. Με διαιτησίες προκλητικές, με αποφάσεις εξαντλητικές ,για έναν αναπτήρα -που κακός πέφτει- μπορεί να "φάει" και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων, και με πολλά άλλα, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια όταν βγαίνουν... αεροβόλα στο ΟΑΚΑ.


Αν καθίσουμε όμως και σκεφτούμε ποιον πραγματικά πληγώνουμε με το να είναι άδειο το Σεφ τότε θα δούμε δύο ανθρώπους. Τους προέδρους.

Δύο άνθρωποι που αγαπούν το Μπάσκετ πρώτα από όλα και που οραματίστηκαν να κάνουν ξανά τον ΘΡΥΛΟ πρώτο παντού εκεί δηλαδή που πρέπει να είναι.

Δαπάνησαν πολλά εκατομμύρια για να φέρουν παίκτες και προπονητές που σε διαφορετικές περιπτώσεις δεν θα τα βλέπαμε και παρόλα αυτά τρώγανε την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη από το σαθρό βαζελικό σύστημα.

Δεν έσκυψαν το κεφάλι όμως ποτέ γιατί πίστευαν και πιστεύουν την Ιδεολογία του ΘΡΥΛΟΥ.

Και τελικά τι κατάφεραν;

Να κάνουν περήφανους όλους τους Γαύρους και να λένε ότι η ομάδα μας είναι μια από τις μόλις τρεις στην ιστορία της μεγαλύτερης διοργάνωσης συλλόγων στην Ευρώπη που το έχει κατακτήσει back to back.

Τα έσοδα στο Μπάσκετ είναι μηδαμινά και από τα τηλεοπτικά και από τα διαρκείας.

Ακόμα και από την κατάκτηση της Euroleague είναι εξευτελιστικά λίγα (κάπου διάβασα ότι δεν ξεπερνούν τις 700000 euroς).

Άρα δεδομένης της απουσίας του κόσμου την 1η αγωνιστική,- γιατί Βάζελος είναι αυτός- χάνουν φέτος ένα αρκετά καλό έσοδο.

Και αν από τα ελάχιστα χάσεις και από αυτά τότε κουράζεσαι οικονομικά και τα παρατάς.

Γουστάρω να βλέπω το ΣΕΦ γεμάτο, γουστάρω να γίνετε πανικός γουστάρω να τους βρίζουν τα πάντα αλλά δεν γουστάρω να βλέπω να διακόπτεται το παιχνίδι γιατί ξέρω ότι θα με πυροβολήσουν.

Όσο και να μας αδικούν δεν θα μπορέσουν ότι και να κάνουν (βλέπε το ατελείωτο γλείψιμο του Τράκη στον Jordi ) να μας φτάσουν εκεί που το Μπάσκετ παίζετε 50-50. Και αν κάνω και το three-peat φέτος θα στερέψει η Ελλάδα από Κόκα... Κόλα  λόγω Τράκη.

Γι αυτό δεν πρέπει ότι και να κάνουν να τους (ξανά) δώσουμε τη χαρά να έρθουν και να δουν το ΣΕΦ άδειο.

CorfuBeast7

* ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ