2013-10-07 16:32:07
Φωτογραφία για Σάλος με νέα μόδα στην...online πορνογραφία: Live ροζ σόου από... ερασιτέχνες
​Χαμός επικρατεί στο Διαδίκτυο με διάφορα "ροζ" site που μεταδίδουν ζωντανά σεξουαλικά σόου από ερασιτέχνες, άνδρες και γυναίκες. Πρόκειται για μια νέα μορφή online πορνογραφίας που έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Από ανέργους μέχρι γιατρούς και δικηγόρους!

Τι κάνουν; Γδύνονται ζωντανά μπροστά στην κάμερα και ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις του κοινού τους. Το στριπτίζ είναι αυστηρά εικονικό και ο «πελάτης» δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με τον «εργαζόμενο».

Μία από αυτούς τους... ερασιτέχνες είναι και η 25χρονη Κατερίνα (δεν πρόκειται για το πραγματικό της όνομα) από την Αθήνα.

Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που το πρωί εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο μιας ιδιωτικής εταιρείας και τα απογεύματα κάνει δεύτερη δουλειά στο σπίτι: «Θα μπορούσες να πεις ότι είμαι μια online πόρνη lol», γράφει γελώντας.

Η Κατερίνα που «εργάζεται» σε ένα από αυτά τα σάιτ ως μοντέλο, υποστηρίζει ότι κάνει online στριπτίζ για να συμπληρώσει το εισόδημά της. «Είναι όμως κάτι που μου αρέσει. Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το έκανα».

Σε αντίθεση με άλλους «συναδέλφους» της, η 25χρονη περιορίζεται στην αφαίρεση των ρούχων της. Ωστόσο τα περισσότερα μοντέλα προχωρούν πιο πέρα: χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα, αυνανίζονται ή εμφανίζονται μαζί με τους ερωτικούς συντρόφους τους και κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερα.

«Δεν είμαι εθισμένος στο πορνό, αλλά δεν κρύβω ότι είναι αρκετά δελεαστικό να έχεις απέναντί σου ένα γυμνό "μοντέλο", με το οποίο μιλάς και του λες τι θέλεις να κάνει για σένα», μας λέει ο 28χρονος Γιώργος Κ., ένας από τους εκατοντάδες - ίσως χιλιάδες - Ελληνες που διατηρούν λογαριασμό σε τέτοιους ιστότοπους. Πολύ λιγότεροι είναι οι συμπατριώτες μας που δέχονται να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά στην κάμερα, παρότι τελευταία ο αριθμός έχει αρχίσει να αυξάνεται.

Σεξουαλική απελευθέρωση ή ανάγκη, λόγω οικονομικής κρίσης; «Πιθανότατα και τα δύο», λέει ο Διονύσης Πάνος, λέκτορας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πηγή: Tα Νέα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Stuck in Love
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Stuck in Love
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ