2012-04-10 21:00:13
Φωτογραφία για ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος κοροϊδεύει τους πολίτες
Σήκωσαν τους προεκλογικούς τόνους ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία «Ο κ. Βενιζέλος κοροϊδεύει τους πολίτες. Έως πρόσφατα υποστήριζε με φανατισμό την ανάγκη της αυτοδυναμίας. Να τι έλεγε σε δηλώσεις του:

“Είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων που μπορεί να τις παρακολουθεί και να τις ελέγχει ο πολίτης, χωρίς παρασκηνιακές και αδιαφανείς συνεννοήσεις. Είμαι συνεπώς υπέρ των αυτοδύναμων κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών, που έχουν στη συνέχεια την ικανότητα και τη φρόνηση να διαμορφώσουν πολύ ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις” (02/07/2007, “Έθνος”).

Σήμερα, που οι πολίτες του γυρίζουν την πλάτη, λόγω της καταστροφικής πολιτικής του Μνημονίου, το οποίο συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε, μαζί με τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος τάσσεται κατά της αυτοδυναμίας.

Η αναξιοπιστία και η αφερεγγυότητα σε όλο της το μεγαλείο», δήλωσε ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Βενιζέλου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά της αυτοδυναμίας και υπέρ της συγκρότησης συγκυβέρνησης. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κερδίσε ένα iphone 4!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κερδίσε ένα iphone 4!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ