2013-10-12 12:11:20
Φωτογραφία για ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Σε δίκτυο παράνομης συνταγογράφησης ναρκωτικών έπεσε η Ασφάλεια Χανίων, μετά από ένα γαϊτανάκι ερευνών και συλλήψεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά τον έλεγχο και τη σύλληψη ενός 38χρονου κατοίκου Σούδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 33 γραμμάρια ηρωίνης. Στη συνέχεια, από τον έλεγχο στο σπίτι του, ανακαλύφθηκαν αρκετές εκατοντάδες δισκίων μεθαδόνης και βουλμπεγκάλ, τα οποία όπως είπε, τα προμηθεύτηκε από 36χρονο κάτοικο Χανίων.

Ακολούθησε νέα έρευνα, στη διάρκεια της βρέθηκαν νέα ναρκωτικά σκευάσματα και πλαστές συνταγές χορήγησης, ενώ ο δεύτερος στην αλληλουχία της έρευνας συλληφθείς, αποκάλυψε ότι πηγή της προμήθειας τους ήταν κεντρικό φαρμακείο της πόλης ιδιοκτησίας μιας 45χρονης γυναίκας.

Ο κύκλος της έρευνας ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη και της φαρμακοποιού. Όπως διαπιστώθηκε, η επιχείρηση της είχε διπλή λειτουργία, καθώς για άγνωστο χρονικό διάστημα ήταν το "πρατήριο" παράνομης διανομής ναρκωτικών χαπιών στους τοξικομανείς της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο φαρμακείο βρέθηκαν ένα βιβλιάριο διάθεσης κόκκινης διαγράμμισης φαρμάκων ανενημέρωτο από το ... 1994, καθώς και πλήθος πλαστών συνταγών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Όλγα Φαρμάκη στον ΑΝΤ1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Όλγα Φαρμάκη στον ΑΝΤ1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ