2013-10-13 21:57:20
Φωτογραφία για ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ: Η μπάλα στο... παρκέ!
Οι διοικήσεις, όπως εξάλλου συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, έδωσαν τη... δική τους μάχη παραμονές του ντέρμπι. Πλέον, η κόντρα των αιωνίων μεταφέρεται (αποκλειστικά και μόνο) στο παρκέ, με τις δύο ομάδες να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τους αιώνιους αντιπάλους στην εκκίνηση της σεζόν, στο άδειο -λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού- ΣΕΦ (14/100.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τους γηπεδούχους το ματς έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς -συνυπολογίζοντας και τους -2β. που "μεταφέρουν" ως... προίκα από τα επεισόδια στον 3ο περσινό τελικό- ενδεχόμενη ήττα θα τους θέσει από τώρα νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της κορυφής στη regular season.

Πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν θα έχει στη διάθεσή της το κοινό της, καλείται να ξεπεράσει και αγωνιστικά προβλήματα, με μεγαλύτερο την απουσία του Έισι Λο. Ο αμερικανός, που έχει χτίσει... παράδοση απουσιών στα ντέρμπι αιωνίων, ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και μόνο με... θαύμα θα τον δούμε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή.


Πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Μπέγκιτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Την παραμονή του ντέρμπι ο Σλοβένος σέντερ ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης, κάτι σημαίνει ότι πιθανότατα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον έχει στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι παρόντες στην προπόνηση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι... ενόψει υπάρχιε μια χρυσή ευκαιρία να "κλειδώσουν" από τώρα την κορυφή στην κανονική περίοδο. Με διπλό στο ΣΕΦ, εξάλλου, οι πράσινοι θα ξεφύγουν με 3β. από τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του επιστρέφουν εκεί όπου ολοκλήρωσαν με θριαμβευτικό τρόπο την περσινή σεζόν και θέλουν ασφαλώς παρόμοια εκκίνηση σ' αυτή που μόλις ξεκίνησε.

Στην προσπάθεια για το διπλό, ο κόουτς Πεδουλάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στα πιτς, λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντας, έχοντας ωστόσο.. ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Κροα΄της ακολούθησε μέρος της προπόνησης και την Κυριακή (13/10) και θα βρίσκεται στην πράσινη αποστολή για το ΣΕΦ, χωρίς ωστόσο να είναι στη 12άδα.

Στον αντίποδα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδηςθα τεθεί αντιμέτωπος της πρώην του ομάδας, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε αφήσει εκτός το τελευταίο διάστημα.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γάτα θέλει καλοπέραση! [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γάτα θέλει καλοπέραση! [video]
RichNotes : Cydia tweak update v1.6
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
RichNotes : Cydia tweak update v1.6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ