2013-10-16 23:30:11
Φωτογραφία για Ακυρώθηκε λόγω έντονων αντιδράσεων Ράδιο...φονική εκπομπή με καλεσμένο τον Ηλία Κασιδιάρη !
Άγριο γιουχάρισμα στο Ρ/Σ (που φέρει το χαρακτηριστικό Αλφα της αναρχίας στο λογότυπο του) από συνεργάτες αλλά και ακροατές που αποκαλούν "υποκριτές" τους διοικούντες του ATLANTIS FM Έντονες οι επικρίσεις από ακροατές και συνεργάτες του Ρ/Σ ATLANTIS 105,2 FM που αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη του Ηλία Καιδιάρη για τις 11:00 το μεσημέρι του Σάββατου 19/10.

"Μετά από απαίτηση των ακροατών μας, η εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη ακυρώνεται" όπως αναφέρεται στην λακωνική ανακοίνωση του σταθμού.

Η αναγγελία της εκπομπής είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των ακροατών του ATLANTIS, οι οποίοι έστειλαν οργισμένα μηνύματα  στη σελίδα του σταθμού.

Το περιοδικό MUSICHEAVEN ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ χαρακτηρίζει "υποκριτές" τους ιθύνοντες του σταθμού ενώ ζητάει από τον ATLANTIS μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος να αποσύρει το λογότυπο του από τη σελίδα του σταθμού (όπως και έγινε). Να σημειώσουμε ότι η σχετική ανάρτηση (φώτο δεξιά) κατέβηκε άρον άρον από τη σελίδα του ATLANTIS FM, μετά τις αντιδράσεις...


Αναλυτικά το ηλεκτρονικού μήνυμα του περιοδικού  MUSICHEAVEN προς τον ATLANTIS 105,2 FM:

«Καλημέρα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη συνέντευξη του ακροδεξιού νεοναζιστή που θα φιλοξενήσετε στο στούντιό σας, σας ενημερώνουμε πως από σήμερα σταματάμε άμεσα κάθε συνεργασία με τον Ατλαντίς και θα εκδώσουμε σχετικό δελτίο τύπου για τη λήξη της συνεργασίας μας και τους λόγους αυτής. Σας καλούμε επίσης να αποσύρετε ΣΗΜΕΡΑ το λογότυπο του MusicHeaven που βρίσκεται δεξιά στις σελίδες σας και να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά για κανένα λόγο. Πόση υποκρισία, να ανεβάζετε δημοσίευση με τον νεοναζιστή και λίγο πιο κάτω να γράφετε «Καλό Ταξίδι, φίλε Παύλο».

Πόση ανευθυνότητα, να βάζετε έναν νεοναζιστή να μιλάει – χωρίς αντίλογο – σε χιλιάδες ψυχές που τώρα διαμορφώνονται. Ντροπή σας».

ΠΗΓΗ: pressarismenos.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ