2013-10-17 09:27:04
Φωτογραφία για Ναύπακτος: Πένθος στην Αστυνομία για την αδικοχαμένη Χρύσα
Συγκίνηση προκαλεί το σημείωμα των αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου, στο οποίο εργάζεται και υπηρετεί ο σύζυγος της αδικοχαμένης Χρύσας, η οποία πλήρωσε με τη ζωή της την έλλειψη των πεζοδρομίων σε μια περιοχή που όλοι το φωνάζουν ότι χρειάζονται (περιοχή από Σκα μέχρι το Ξηροπήγαδο),σε έναν δρόμο με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό οδηγικής επικινδυνότητας.

Όλοι αναγνωρίζουν και βλέπουν το πρόβλημα, κανείς όμως στην πράξη δεν το’χει ανοίξει.

Το σημείωμα λοιπών των ανθρώπων του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου από το F/B γράφει:

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΝΕΙ!!!

Θρηνεί για το χαμό της συζύγου συνάδελφου μας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, κατά τις 07:20, όταν η Χρύσα πήρε πεζή το δρόμο, όπως έκανε πολλές φορές άλλωστε, από το Ξηροπήγαδο για να πάει στη δουλειά της στο Δήμο Ναυπάκτου.

Ενώ βάδιζε στην άκρη του δρόμου με τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, απέναντι ακριβώς από το Κ.Υ. Ναυπάκτου, διερχόμενο αυτ/το με ημεδαπό οδηγό τον Ν.Χ., την παρέσυρε και έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής της.

Το κακό μαντάτο κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα και στο Κ.Υ. όπου μεταφέρθηκε, κατέφθασαν ο σύζυγός της, συγγενείς της και πολλοί συνάδελφοι τόσο του αστυνομικού μας όσο και της θανούσας.

Ο πόνος βαρύς και αβάσταχτος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και ο Θεός να δώσει δύναμη στους δικούς της να ανταπεξέλθουν στον βαρύ πένθος.

Πηγή: nafpaktianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ