2013-10-17 11:54:04
Φωτογραφία για Μειώνει τις παραγγελίες για το iPhone 5C η Apple
Η Αpple ειδοποίησε τις κατασκευάστριες εταιρείες του νέου της μοντέλου iPhone 5C ότι θα μειώσει τις παραγγελίες για το smartphone κατά το... δ' τρίμηνο του έτους. Εξέλιξη που για ορισμένους αναλυτές αποτελεί προάγγελο μειωμένων πωλήσεων κατά την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Αpple ειδοποίησε τις κατασκευάστριες εταιρείες του νέου της μοντέλου iPhone 5C ότι θα μειώσει τις παραγγελίες για το smartphone κατά το δ' τρίμηνο του έτους. Εξέλιξη που για ορισμένους αναλυτές αποτελεί προάγγελο μειωμένων πωλήσεων κατά την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, οι παραγγελίες της Αpple στις ταϊβανέζικες Pegatron και η Hon Hai Precision Industry, δυο από τους βασικούς κατασκευαστές του iPhone 5C, είναι μειωμένες κατά 20% και 30% περίπου για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

Το iPhone 5C που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο είναι μόνο κατά 100 δολάρια φθηνότερο από το ακριβότερο μοντέλο iPhone 5S και τα στοιχεία φαίνεται να ενισχύουν την άποψη κάποιων επενδυτών ότι ήταν υπερτιμημένο και δεν θα τύγχανε θερμής υποδοχής από τους καταναλωτές. «Πρόκειται για αστοχία στην τιμολογιακή πολιτική της Apple», σχολίασε ο Μπέβαν Γιε της Prudential Financial Securities.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ