2013-10-17 15:00:10
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι συνεταίροι με τις σβάστικες...
Πυροβόλα όπλα, ναζιστικά σύμβολα, φωτογραφίεςκαι αυτογραφα του Χίτλερ,χιτλερικά λάβαρα, κράνη, σβάστικες, είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα των ερευνών στο σπίτι του επιχειρηματία  Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα.

Τα ευρήματα βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος από τα οποία κατασχέθηκε.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα των ερευνών, οι οποίες διενεργούνται έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκτός όμως από το ναζιστικό υλικό στην έπαυλη βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- πιστόλι Walther 357 Magnum

- πιστόλι Walther 9 mm

- τέσσερα πιστόλια Glock 9 mm

- τέσσερα πιστόλια Glock 0,45

(για όλα τα παραπάνω πιστόλια – συνολικά 10 – έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων),


- βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί

- άλλες είκοσι τέσσερις διόπτρες σκόπευσης στόχο

- μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,

- πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων

- βαλλίστρα με διόπτρα

- δύο τόξα με μεγάλο αριθμό βελών

- ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και

- μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM , βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.

Αυτό που παραξενευει βεβαια,ειναι οτι ολοι αποφευγουν να μιλησουν για το σημαντικοτερο της υποθεσης.Οτι ο Παλλης ειναι μετοχος και συνεκδότη του Πρώτου Θέματος!

Οτι είναι μια έκφραση της ελληνικής διαπλοκής την οποία δεν αγγίζουν οι Αρχές και καλύπτει το πολιτικό σύστημα.

Της φυλλάδας του Θέμου  Αναστασιάδη, το Πρώτο Θέμα, που απο καιρο ξεκίνησε το παραμύθι για τον εξωραϊσμό του ναζιστικού προφίλ της Χρυσής Αυγής, αποδεικνυοντας για πολλοστη φορα οτι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος που θέλει να λέει ότι πολεμά.

Του Θέμου που εγινε γνωστος σαν "ο κομιστης" του DVD (υπόθεση Ζαχόπουλου)ωστε να εισπραξει τις αμοιβες απο τα μυστικα ταμεια της Ν.Δ.

Του Θέμου που τον συλαβανε στα συνορα της Ελβετιας με βαλιτσες γεματες με μαυρα χρηματα,,για 5 εκατ. ευρώ μιλανε, μαυρα χρηματα για τα οποία ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ,α λλα ποτε δεν μαθαμε τι απεγινε.

Που κανει τους ελληνες να γελουν με το "χιούμορ"του, οπως οταν εγραφε για την ταινια  "λίστα του Σίντλερ", για τους Εβραίους ομήρους και τα θύματα των Ναζί (στις 15.3.94):

"Έχετε να χάσετε τέσσερις ολόκληρες ώρες; Να πάτε να δείτε τη 'Λίστα του Σίντλερ'. Μέχρι και τα ελάχιστα γυμνά που έχει είναι φούρνου" Ο Θέμος Αναστασιάδης βέβαια δεν είναι ένας τόσο διαφορετικός Έλληνας. Είναι το πρόσωπο μιας υπαρκτής Ελλάδας. Αυτής που ψήφισε Χρυσή Αυγή.      

Της Ελλάδας που δεν ταυτίστηκε ποτέ με τον Προμηθέα αλλά με το Κράτος και τη Βία. Της Ελλάδας που έβγαλε τον Εφιάλτη αλλά και τον Κοτζαμάνη, τον Τσολάκογλου αλλά και τον Μπάμπαλη.          

Και αποτελει την νεα φάρσα μιας ιστορίας που επαναλαμβάνεται.

Και οι κραυγες τις φυλλαδας με πρωτοτιτλα "Δεν ξεχνώ τον φασισμό",αποδεικνυει μονο ενα πραγμα.

Οτι δεν τον ξέχασαν ποτέ.

Ήταν πάντα μέσα τους.

Stefanos Theofanakis 

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ