2013-10-17 15:21:13
Φωτογραφία για Ο ροκ καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης & οι B-movies την προσεχή Παρασκευή 18/10 στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός Παύλος Παυλίδης παρέα με τους B-movies, θα ξεκινήσουν την φετινή χειμερινή τους περιοδεία, από την Πάτρα όπου και θα δώσουν ένα μοναδικό live αυτήν την Παρασκευή 18/10

Ο Παύλος Παυλίδης είναι μουσικός, στιχουργός και τραγουδιστής. Έχει γεννηθεί στις 13 Οκτωβρίου του 1964 στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη. Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε ως κιθαρίστας στην ελληνική ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 - 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στην αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη ροκ μπάντα Ξύλινα Σπαθιά (1993 - 2003). Από το 2004, ακολουθεί προσωπική καριέρα και συνεργάζεται με τους B-Movies.

Μετά από ένα καλοκαίρι με επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies έρχονται για να μας διηγηθούν «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί» τόσο από το πρόσφατο παρελθόν όσο και από παλαιότερες μουσικές διαδρομές τους.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα από όλη τη μουσική πορεία του ξεχωριστού δημιουργού που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του.

Μαζί του, όπως άλλωστε και όλα τα τελευταία χρόνια, θα είναι οι B – movies που πάντα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο «ερμηνεύουν» τα τραγούδια του Π.Παυλίδη, δίνοντας έτσι την αίσθηση του «διαφορετικού» σε κάθε συναυλία τους.

Οι Β-movies είναι οι: Τόλης Δεληγιάννης ( μπάσο ), Αλέκος Σπανίδης ( τύμπανα),Ορέστης Μπενέκας ( πλήκτρα ) και Θανάσης Τζίνγκοβιτς (ηλεκτρική κιθάρα).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό χώρο της Πάτρας, μετά τις 21.00. Τα εισιτήρια στην προπώληση στοιχίζουν 10 ευρώ και 13 ευρώ στην πόρτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ