2013-10-18 00:12:12
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ... ΦΑΠΑΣΤΕΡΟ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ!
Φάπας συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, που μετά την ήττα στο ΣΕΦ (τουλάχιστον εκεί έχασε από τους πρωταθλητές ευρώπης back to back και κόσμου) ηττήθηκε και στο Βίλνιους από την... Λιέτουβος Ρίτας που τελευταία στιγμή κέρδισε την είσοδό της στη φετινή Ευρωλίγκα, και που έχει στο δυναμικό της τρεις πρώην ερυθρόλευκους, τους Γλυνιαδάκη, Γκετσεβίτσιους και Σεϊμπούτις. Ο τελευταίος ήταν αυτός που τους... γλεντούσε με όποιο τρόπο ήθελε, σ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Ας δούμε όμως τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για τον... αστεράτο της φάπας.

leoforos.gr : Το «καμπανάκι» της πρεμιέρας!

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς θρίλερ, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Λιέτουβος πλήρωσε την κακή του άμυνα και ηττήθηκε με 84-83 στην παράταση. Σε ένα ματς πραγματικό θρίλερ, Λιέτουβος Ρίτας και Παναθηναϊκός πήγαιναν χέρι χέρι σε όλο το παιχνίδι, με του Λιθουανούς τελικά να παίρνουν την νίκη στην παράταση με 84-83. Πολλά προβλήματα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός και σίγουρα αυτή η ήττα χτυπάει καμπανάκι ενόψει της συνέχειας prasinanea.gr : Λύγισε στην παράταση

Σε ένα ματς το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ το Τριφύλλι ηττήθηκε στην παράταση με 84-83 από τη Λιέτουβος Ρίτας στην Λιθουανία πληρώνοντας τη μεγάλη του αστοχία. Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ο Ματσιούλις με 13.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ