2013-10-18 09:25:04
Φωτογραφία για Αποστόλης Τότσικας: Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας
Για τον γάμο, την πατρότητα αλλά και για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας στο περιοδικό «Omikron» της Κύπρου.

Πώς βλέπει ο γνωστός ηθοποιός τον γάμο και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας;

«Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Κι αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει. Από την άλλη, ο γάμος δεν με αφορά με την τυπική του έννοια. Με το γάμο, για παράδειγμα, "δικαιώνεσαι" μόνο οικονομικά, αφού γίνονται οι δύο Εφορίες μία. Και βέβαια, το πώς παντρεύεται κανείς είναι καθαρά δικό του θέμα. Γιατί εγώ αυτό το γάμο του τύπου "ελάτε όλοι, βουρ", δεν τον μπορώ. Ο ιδανικός γάμος για μένα είναι λιτός και απέριττος».

Όσο για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη είπε:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στο πώς διατηρούμε τη σχέση μας με τη Ρούλα τόσο όμορφη, τα τελευταία 6 χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω πως έχουμε βρει το ρυθμό και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Άλλωστε, η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που περνάς καλά όταν είσαι μαζί της, με το χιούμορ, την ειλικρίνεια και την αλήθειά της. Κι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι εξαίρεση σε αυτό που την κάνει να κερδίζει τους ανθρώπους και να αγαπιέται τόσο πολύ από όλους τους άλλους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ