2013-10-18 09:27:06
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΪ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Πλατανιά επέστρεψε ο Γιωργαλλίδης, αλλά από την άλλη, αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Κάταϊ και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (17/10) για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πλατανιά. Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Σαββάτου (19/10) με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Αλεξάντρ Κάταϊ. Ο Σέρβος που ανήκει στον Ολυμπιακό ομάδα της Κρήτης, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και το κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.

Εκτός από τον Γιωργαλλίδη, το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησαν επίσης οι Σούκιας, Φερνάντες και Πόποβιτς, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Θέρα και Γιακουμάκης. Η προετοιμασία της ομάδας της Κρήτης ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Μάλεμε και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ