2013-10-18 14:58:17
Φωτογραφία για Ο Γιόαxιμ Λεβ θα είναι στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας έως το 2016
Ο Λεβ υποφράφει την επέκταση του συμβολαίου του με τη γερμανική ομοσπονδίαΟ Γιόαχιμ Λεβ συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου του με τη γερμανική ομοσπονδία για δύο ακόμα χρόνια και θα είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας έως το 2016. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 53χρονου τεχνικού την Παρασκευή.

Ο Λεβ διαδέχτηκε τον Γιούργκεν Κλίνσμαν τον Ιούλιο του 2006 και από τότε, έχει 68 νίκες, 16 ισοπαλίες και 15 ήττες, σε 99 παιχνίδια στον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

«Από το 2006, όταν άρχισε η συνεργασία μας, η ομάδα είναι στην τετράδα κάθε διοργάνωσης, είτε αυτή είναι Παγκόσμιο κύπελλο, είτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Λεβ και για αυτό του προτείναμε την επέκταση του συμβολαίου του», είπε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Βόλφραντ Νίερσμπαχ.

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος του ταξιδιού. Εχουμε ακόμα στόχους μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε», είπε ο Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές στον πάγκο της Γερμανίας στο φιλικό με την Ιταλία στο Μιλάνο στις 15 Νοεμβρίου.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ