2013-10-18 23:43:35
Φωτογραφία για Συνάντηση Γεωργιάδη-Μπέζα με φυσικοθεραπευτές
Από Χριστίνα Χατζηπαλαμουτζή - YGEIA360.GR

Με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών συναντήθηκαν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός, κ. Αντώνης Μπέζας και ενημερώθηκαν για τα αιτήματα του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο υπουργοί σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, διαβεβαίωσαν την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ότι θα βρίσκονται σε συνεννόηση τόσο για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ για το 2014, όσο και για την υλοποίηση των μέτρων εξορθολογισμού του.

Αναφορικά με τον υπολογισμό του clawback και την κατανομή των ποσών του προϋπολογισμού που αντιστοιχούν ανά κατηγορία παρόχου, ενημέρωσαν ότι θα ληφθούν υπόψιν εκτός από τα απαιτούμενα ποσά κάθε κατηγορίας και άλλα στοιχεία, όπως η προκλητή δήλωση και οι απαιτήσεις του κάθε κλάδου το 2013 σε σχέση με το 2012.

Παράλληλα κάλεσαν τους φυσικοθεραπευτές να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, επισημαίνοντάς τους ότι «οι κινητοποιήσεις τους αφενός ταλαιπωρούν του πολίτες και αφετέρου επιβαρύνουν τον Οργανισμό, χωρίς ουσιαστικό όφελος.»
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ