2013-10-26 00:49:24
Φωτογραφία για Τεραζνίδης: Μακάρι να είχαμε 2-3 Σαλπιγγίδηδες ακόμα…
Το παράδειγμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη επικαλέστηκε ως πρότυπο του παίκτη που πρέπει ν’ αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τερζανίδης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε πως η ομάδα που παρουσιάζεται ως τώρα δεν είναι αυτή που ονειρεύεται ο κόσμος.

Δήλωσε βέβαιος ωστόσο ότι εφόσον αρχίσουν να… σκίζονται όλοι όπως ο «Σάλπι» και υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη, θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Τερζανίδης:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Ήθελε υπομονή, δυνατή καρδιά και νεύρα για να το παρακολουθήσεις αυτό το ματς. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής και χάνεις 2-0 στην έδρα σου αισθάνεσαι μεγάλο βάρος στα πόδια. Παρόλα αυτά, τα παιδιά κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα από το ημίχρονο και να χάσουν την ευκαιρία με το πέναλτι να περάσουν και νωρίτερα μπροστά».


Για την εικόνα της ομάδας: «Είχαν μεγάλη δύναμη τα παιδιά χθες και παρά την ατυχία του να δεχθούν ένα γκολ από ατομικό λάθος που μπορεί να συμβεί στον καθένα και μετά να φάνε και δεύτερο, έδειξαν δύναμη. Σίγουρα δεν είναι ο ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε. Κυρίως επειδή η απουσία των Γκαρσία και Κάτσε στο κέντρο δεν έχει καλυφθεί. Έχουμε πρόβλημα εκεί. Παρόλο όμως που δεν υπάρχει ακόμα χημεία, βλέπουμε πόσο δυνατός είναι ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Ευρώπη».

Για τους λόγους που δέχεται εύκολα γκολ: «Λείπουν, όπως είπα, οι Γκαρσία και Κάτσε. Ο Λάζαρ δεν είναι καλός στα αμυντικά καθήκοντα, ο Στοχ δεν γυρίζει, οπότε μένει μόνος ο Τζιόλης και το βάρος πέφτει στην άμυνα. Ο Σαλπιγγίδης αναγκάζεται να γυρίζει πίσω και μέχρι τώρα είναι αυτός που εκπληρώνει περισσότερο από κάθε άλλον τις προσδοκίες του κόσμου. Μακάρι να είχαμε 2-3 Σαλπιγγίδηδες ακόμα…»

Για τις προσδοκίες του από την ομάδα: «Τα οικονομικά προβλήματα που είχε τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ λύνονται. Με την παρουσία του κ. Σαββίδη αρχίζει να φτιάχνεται η ομάδα που θέλουμε. Είναι καινούργια όμως. Και έστω και με αυτή την απόδοση, είναι κοντά στο πρωτάθλημα. Αν περάσει και στους «32» της Ευρώπης, είμαι σίγουρος ότι θα ενισχυθεί και ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και στις δυο διοργανώσεις».

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον προπονητή. Θα τον κρίνει η πορεία του μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να του ρίξω ευθύνη από τη στιγμή που δεν έφερε κανένα παίκτη δικό του. Θα τον κρίνω πιο αυστηρά του χρόνου. Μέχρι τότε ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Θα διαπιστωθούν τα κενά, θα καλυφθούν και ο ΠΑΟΚ θα γίνει μια ομάδα που θα επιτρέπει στον κόσμο του να βλέπει ευχάριστα και… ήρεμα τα παιχνίδια».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ