2013-10-26 00:44:41
Φωτογραφία για ΤΟ... ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΦΕΪΣΑ!
Τον Αύγουστο ο Λιούμπομιρ Φέισα έφυγε από τον Ολυμπιακό για την Μπενφίκα και λίγους μήνες μετά βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, αν και δεν αγωνίστηκε αφού προερχόταν από τραυματισμό.

Ο Σέρβος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, πάντως, έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους στο Λιμάνι και φυσικά δεν ξεχνάει τους «κολλητούς» του Μέγιερι και Φουστέρ.

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει από το ξενοδοχείο των ερυθρόλευκων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πήγε να τα πει και από κοντά με αρκετούς από την πρώην ομάδα του. Ο "Λιούμπο" πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Θρύλου με την Μπενφίκα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων στο "Ντα Λουζ" και είχε την ευκαιρία να τα πει με αρκετούς πρώην συμπαίκτες και πολλούς φίλους του. Άλλωστε ο Φέισα ήταν από τα παιδιά που είχαν πάρα πολλές συμπάθειες στο Ρέντη.

Οι πρώην συμπαίκτες του, λοιπόν, φρόντισαν να του δείξουν την αγάπη τους και ότι δεν τον ξέχασαν παρόλο που αποχώρησε από την ομάδα τον Αύγουστο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λοιπόν, παρέδωσαν στον Φέισα μια φανέλα του Θρύλου και άπαντες είχαν υπογράψει πάνω σε αυτήν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ