2013-10-26 03:18:44
Φωτογραφία για Ενίσχυση της αλβανικής αστυνομίας
Ο υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας Σαϊμίρ Ταχίρι πραγματοποίησε επίσκεψη στην Άγκυρα μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Μουαμάρ Γκιλέρ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, "οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στην βοήθεια που θα προσφέρει η Τουρκία προς την αλβανική αστυνομία, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας της αποκατάστασης της δημόσιας τάξης και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και των παράνομων δραστηριοτήτων".

Ο κ. Ταχίρι διαβεβαίωσε τον Τούρκο ομόλογό του για την αποφασιστικότητα της αλβανικής κυβέρνησης να εφαρμόσει μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της εμπορίας ανθρώπων και ναρκωτικών.

Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός δήλωσε την προθυμία της τουρκικής κυβέρνησης να βοηθάει συνεχώς την αλβανική αστυνομία. "Και οι δύο υπουργοί εξέφρασαν την πεποίθηση για περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας προς το αμοιβαίο συμφέρον των δύο χωρών" επισημαίνεται στην ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εσωτερικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ