2013-10-26 06:39:16
Φωτογραφία για «Χωρίς κόσμο δε γύριζε το ματς»
Ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ απεύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης για την παρουσία του στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. «Σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς», τόνισε.Σε δύο σημεία στάθηκε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», σε δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με αφορμή τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα για τους ομίλους του Europa League. «Θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς».

Αναλυτικά η δήλωση

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ την ομάδα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση.

Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα.

Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί μας!»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Waffle maker... υψηλής μόδας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Waffle maker... υψηλής μόδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ