2013-10-26 10:33:00
Φωτογραφία για ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Κριτική στο πολιτικό σύστημα και στον ΣΥΡΙΖΑ για την άρνησή τους να συζητήσουν το ενδεχόμενο εξόδου από την Ε.Ε. ασκεί ο επικεφαλής του Σχεδίου Β' Αλέκος Αλαβάνος, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι «η μεγάλη ώρα για την πατρίδα θα έρθει όταν θα αποχωρήσουμε από την Ευρωζώνη».

Σε συνέντευξή του στην ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'', ο Αλέκος Αλαβάνος σημειώνει πως «με οιεσδήποτε συνθήκες δεν υπάρχει δυνατότητα σωτηρίας και ανασυγκρότησης παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης».

Στο πλαίσιο αυτό θέτει ως στόχο να εισέλθει το Σχέδιο Β' στην πολιτική διεργασία με όσο το δυνατόν ισχυρότερη λαϊκή στήριξη και καθαρή πρόταση για έξοδο από την κρίση εκτός Ευρωζώνης. 

«Για μας το κύριο είναι κατεπειγόντως να σωθούν οι γενιές των νέων που χάνονται, να ανοίξουν μαζικά θέσεις εργασίας, να ζουν οι μεγαλύτεροι με αξιοπρέπεια κι όχι στο σημερινό εξευτελισμό, να φύγουν οι ξένοι κυρίαρχοι της πατρίδας μας, να δούμε με θάρρος το μέλλον, να αισθανθούμε ότι ζούμε ελεύθεροι στον 21ο αιώνα. Αυτό εμείς το λέμε ''Αριστερά''» επισημαίνει.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ