2013-10-26 10:34:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Πολιτευτής των ΑΝΕΛ κατήγγειλε κλοπή 800.000 ευρώ
Διάρρηξη-μαμούθ σε σπίτι στο Μιντιλόγλι, όπου η ιδιοκτήτρια είχε κρυμμένα κοσμήματα αξίας 800.000 - 1 εκατομμυρίου ευρώ, κατά δήλωσή της, σημειώθηκε την Πέμπτη.

Θύμα της διάρρηξης η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες Σπυριδούλα Δημ. Αναγνωστοπούλου, που μπαίνοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι από τον χώρο έλειπε το χρηματοκιβώτιο, όπου ήταν τοποθετημένα τα χρυσαφικά.

Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν τουλάχιστον τέσσερις και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού, εν συνεχεία διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό.

Εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και επιχείρησαν να το παραβιάσουν επί τόπου. Οταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν, το πέταξαν από το μπαλκόνι στο έδαφος (μιας και στο σημείο βρέθηκε μεγάλη λακκούβα) και από εκεί μεταφέρθηκε με φορτηγό.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 6.30 και 8.30 το απόγευμα της Πέμπτης. Εκτός από τα κοσμήματα της κ. Αναγνωστοπούλου, στο εσωτερικό υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στο χρηματοκιβώτιο ήταν τοποθετημένα χρυσά και μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα μεγάλης αξίας.


Η υποψήφια βουλευτής ενημέρωσε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας κατέφθασαν στο σημείο και έλαβαν δακτυλικά αποτυπώματα που θα εξεταστούν.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους εκτιμούν ότι οι δράστες διέθεταν άριστη πληροφόρηση και γι' αυτό τον λόγο προσπαθούν να διαπιστώσουν τις πιθανές «διαρροές» στην πληροφόρηση σε σχέση με τα κοσμήματα που εντοπίστηκαν.

Η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου στις τελευταίες εκλογές είχε καταταγεί δεύτερη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ είναι γνωστή για την κοινωνική και επαγγελματική της δράση, καθώς ήταν αντιπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή μας και ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών από Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το βιογραφικό της.

Επίσης, ήταν υπεύθυνη καταστημάτων και εξωτερικών πωλητών από το 2000 έως και σήμερα. Απόφοιτη Λυκείου, ολοκλήρωσε σεμινάρια μάρκετινγκ, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Μέλος συντονιστικής επιτροπής του πολιτικού κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ