2013-10-26 15:54:07
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΥ : ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Την ομάδα του, τη Βουλιαγμένη μαζί με τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γυναικείο πόλο ο Κώστας Δήμου, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

O τεχνικός της πρωταθλήτριας Ελλάδας αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία η Βουλιαγμένη έχει υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Δήμου στην εκπομπή Hangover των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ:

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1:

«Πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Για τον τίτλο θεωρώ ότι θα παλέψουμε εμείς και ο Ολυμπιακός, όπως και πέρσι. Σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες, η νεοφώτιστη Γλυφάδα είναι μια από τις ομάδες που έχουν ενισχυθεί, όπως και ο Εθνικός και γενικώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ενισχυμένες, γεγονός που θα βοηθήσει και εμάς και τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη».

Για τον όμιλο της Ευρωλίγκας (28/11-1/12):


«Μετά τη συνένωση των διοργανώσεων Champions Cup και Len Trophy τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, υπάρχουν καλύτερες ομάδες. Το παιχνίδι της πρόκρισης λογικά θα παιχτεί μεταξύ Βουλιαγμένης, Κατάνια και Λάιντεν, ενώ η ουγγρική Ζέντες και οι δύο αγγλικές ομάδες, του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ, είναι ένα σκαλί πιο κάτω ποιοτικά.

Για την εξέλιξη του πόλο:

«Το άθλημα εξελίσσεται, το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό (και το ανδρικό και το γυναικείο). Οι συνθήκες αλλάζουν και το βασικότερο είναι ότι οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες. Πλέον είναι δύσκολο για το γονιό να φέρει το παιδί του στο κολυμβητήριο αλλά και για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου να βρει πισίνα να προπονηθεί. Τα σωματεία κάνουν σοβαρή προσπάθεια και η Βουλιαγμένη έχει μια παράδοση στο άθλημα και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό πόλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ