2013-10-27 12:20:11
Φωτογραφία για ΓΚΟΛ, ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ!
Γκολ και θέαμα καλείται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1), λίγες μέρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της Μπενφίκα για το Champions League.

Στα… πόδια τους κρατούν οι παίκτες του Ολυμπιακού την πρόκριση στους «16» του Champions League, μετά την ισοπαλία που πήραν στην έδρα της Μπενφίκα.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα με τους Πορτογάλους και να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους και πραγματοποιώντας άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως θα κυλήσει ένα εύκολο βράδυ για τους παίκτες του Μίτσελ.

Στο παρελθόν, όμως, έχει αποδειχθεί πως τέτοιου είδους ομάδες είναι ικανές να προκαλέσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του οποίου χρειάζεται να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.


Λόγω και της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στο «Καραϊσκάκη», ο οποίος, όπως είναι φυσικό, θα… απαιτήσει από τους ερυθρόλευκους γκολ και θέαμα, αλλα και θα αποθεώσει τους παίκτες του Θρύλου για την εμφάνιση στο "Ντα Λουζ". Στο εορταστικό αυτό κλίμα θα συμβάλλλει και η παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο Αργεντινός άσος που αγαπήθηκε στο πέρασμά του από το Λιμάνι επιστρέφει στο Καραϊσκάκη 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα στη Λισαβόνα εν όψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι – μετά τον ΟΦΗ – αντιμετωπίζουν τον Φωκικό για το Κύπελλο, έχουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Για το λόγο αυτό ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μανωλά για να πάρει «ανάσες» και τον Ντομίνγκεζ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τους Κάμπελ και Φουστέρ να παίζουν στα πλάγια.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σαβιόλα και στην κορυφή της επίθεσης ενδέχεται να είναι ο Μήτρογλου, αν και ο Μίτσελ μπορεί να τον ξεκουράσει και να βάλει στη θέση του τον Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαταμπαρέ, Σάμαρης, Παπάζογλου, Βάις και Μεντζανί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ