2013-10-27 17:36:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, κλιμάκιο ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. περιηγήθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" εν όψει της δεύτερης καθοριστικής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ υποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος περιηγήθηκε μαζί τους στις εξέδρες, στην είσοδο και εντός των αποδυτηρίων, τη φυσούνα και τον πάγκο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr", τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα, παράλληλα όμως τους εξήγησε γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί την απαίτηση για το κλείσιμο των 5 από τις 11 σειρές καθισμάτων στις θύρες 9-10-11 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ επισήμαναν την ανάγκη να περιφρουρηθεί επαρκώς η έδρα του "τριφυλλιού", ώστε η αποστολή του Ολυμπιακού να φτάσει, να φιλοξενηθεί και να αποχωρήσει με ασφάλεια, κάτι που άλλωστε αποτελεί και την επιδίωξη του ίδιου του Αλαφούζου, όπως τονίζει το δημοσίευμα.


Σε γενικές γραμμές παρατηρήθηκε σύμπλευση απόψεων, όμως παραμένει το ζήτημα με τις 5 "νεκρές" σειρές. Θα συζητηθεί στη σύσκεψη της Τρίτης, παρουσία εκπροσώπων και του Ολυμπιακού και επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά θα ακολουθηθεί η πάγια τακτική των 20 άδειων καθισμάτων πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα της τοποθέτησης ενός προστατευτικού διχτυού στην κερκίδα από την πλευρά της οδού Τσόχα, αλλά δεν φαίνεται να υιοθετείται επειδή έχει εφαρμοστεί ανεπιτυχώς στο παρελθόν, αφού όπως θυμίζει το δημοσίευμα στο ισόπαλο 2-2 της σεζόν 2003 - 2004 είχε τοποθετηθεί ένα δίχτυ, αλλά μετά από μερικά λεπτά αγώνα οι θεατές το ξήλωσαν για λόγους ορατότητας.

Ακόμα, έως την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του πλέγματος από τις Θύρες 13 και 14. Όλα τα μεταλλικά υποστηρίγματα τοποθετήθηκαν, το δίχτυ πίσω από την εστία "ψήλωσε" και απομένει το πλέγμα που θα καταστήσει το πέταλο των οργανωμένων "σκεπαστό", ώστε να αποφευχθεί όσο είναι εφικτή, η ρίψη αντικειμένων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ