2013-10-27 17:18:22
Φωτογραφία για Άρης - Πλατανιάς 1-2
Ο Πλατανιάς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το κέρδισε με το γκολ του Γουνδουλάκη στο 83΄ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κι όσο για αυτή του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπόρεσε να κάνει το τρία στα τρία και να δώσει συνέχεια στα δύο διπλά που είχανε προηγηθεί σε Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και Βέροια πικραίνοντας τους φιλάθλους της.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 43΄ με το γυριστό σουτ του Τόρες για να ισοφαρίσει ο Άρης με την κεφαλιά του Ουντότζι στο 72΄ και να διαμορφωθεί το τελικό 1-2 από το τετ α τετ του Γουνδουλάκη στο 83΄με τον Διούδη.

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στους επαναληπτικούς της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άρης την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Πλατανιάς μία μέρα πριν στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έλεγξε το παιχνίδι στα πρώτα 15΄ επιδιώκοντας να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Πλατανιά για να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 22΄ με την κεφαλιά του Ουντότζι από την σέντρα του Ιμπέ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0 ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί του Άρη στην φάση του 43΄ με το γυριστό σουτ του Τόρες μετά από την σέντρα του Μοράλ από τα αριστερά που έκανε το 0-1.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαυτής

Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης, Χρήστος Μαγιάννης

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος (65΄ Μανιάς), Νταμαρλής (85΄ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Ίμπε (57΄ Σταυρόπουλος), Ουντότζι.

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71΄ Εμίντιο), Φερνάντες, Φάισκα, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (86΄ Ιντζίδης), Τόρες, Μοράλ, Μπέλιτς (67΄ Γουνδουλάκης).

Γκολ: 43΄ Τόρες, 72΄ Ουντότζι, 83΄ Γουνδουλάκης

Κίτρινες κάρτες: 82΄ Ουντότζι/ 14΄ Φάισκα, 18΄ Σεγκούρα, 61΄ Δημήτρης, 75΄ Στόλερ, 88΄ Εμίντιο, 93΄ Γιωργαλλίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ