2013-10-27 17:48:06
Φωτογραφία για ΑΛΛΑ... ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ...
Για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και υπόνοιες πως η αντίδρασή του δεν αποτελεί δική του πρωτοβουλία αλλά... "άλλου", κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας στην ανακοίνωση του Εργοτέλη για τη διαιτησία (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Εργοτέλη, με την οποία εκφράζονται παράπονα για τη διαιτησία και στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» σε απάντησή τους κάνουν λόγο για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και αφήνουν υπόνοιες πως η αντίδρασή των Κρητικών δεν αποτελεί δική τους πρωτοβουλία.

* Τώρα ποιον εννοεί... "ο νοών νοείτο"!... Φαίνεται πως μόνο οι ίδιοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία και την κλάψα αφού τείνει να τους γίνει συνήθεια που έγινε λατρεία Η ανακοίνωση:

«Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης περί δήθεν εύνοιας του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πέραν του γεγονότος ότι συνολικά στον αγώνα, αλλά και στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που δικαιούται να έχει παράπονα, φαίνεται ότι το 50-50 δεν «αντέχεται» από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο που αντιδρά όλως περιέργως όποτε κερδίζουμε. Το αστείο είναι ότι όποιος και να φωνάζει ή να διαμαρτύρεται κάθε φορά, είναι σαν να του έχει «δανείσει» κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ’ αυτού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ